Kesäkuvakisa!

23.58


Instagram-tilin omistajat voivat innosta puhkuen laittaa kameransa hommiin, sillä päätin pyöräyttää kesän kunniaksi pystyyn instakisan! Kisaa saa mainostaa omissa blogeissa mielin määrin, sillä kisaan osallistuakseen ei tarvitse kuulua lukijoihin!

Hashtagilla #wipoekisa osallistuneet kuvat ovat mukana menossa ja allekirjoittanut mielivaltaisesti päättää kuvista parhaimman! Aihepiiriä ei ole tarkemmin annettu, pääasia on, että kuva on kesäinen! Kuvan täytyy näyttää, tuntua, melkein haista ja maistua tältä ihanalta, ikivihreältä (ja ehkä vähän sateiseltakin) vuodenajalta! Viisi parasta kuvaa nimetään ja Oscargaalamaisesti kiitetään, mutta vain yksi voittaa palkinnon itselleen. Teen voittajan itse valitsemista ja lähettämistä kuvista voittajaa mielyttävän koostekuvan, joten tuotos voi olla esimerkiksi blogin banneri, onnittelukuva tai vaikka juliste, miten voittaja itse vain haluaa!

Viimeinen kuvanlaittopäivä on 30.6 ja voittaja ilmoitetaan parin päivän sisällä kilpailuajan päättymisestä. Voittajalle ja sijoittuneille ilmoitetaan myös kommentoimalla itse kuvaan Instagramissa!

Mites nämä turinat sitten?

3 kommenttia

 1. Millos tää kisa päättyykään, 30.6 2014 vai 2015? :D Kävin nimittäin stalkkaamassa kuvat, mutta mihinkään ei oltu kommentoitu sijoituksia ym.! Aijai... >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti 2015 :D Mä niiiin unohdin tän! Pitää uusia kisa vaikka talviteemalla. ;)

   Poista
  2. No todellakin! Näköjään melkein kaikki osallistujatki on unohtanut, joten ei hätää! :D

   Poista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat