Mainos ties kuinka mones

23.55Söpöjä Oonan taltioimia Nauskuja, jottei päivitys ole tyystin kuvaton. Kulkee se aika hienosti, kyllä kelpaa. Paitsi tänään treeneissä Nauru oli aikamoinen on/off. Se teki seuraamisia alkuun ihan hyvälläkin vireellä, täyskäännöksiä tosi jees, oikealle/vasemmalle alkoi sitten vähän valumaan. Hetkittäin tuli laamamoodeja ja sain läpsiä sitä hereille (ja ottaa melkein leikkisästi hammasta), ja kaukoissa se oli ihan sen näköinen, että kaukoile keskenäsi. Hetken paussin jälkeen se teki ruutua jo ihan sairaan hienosti, mutta hypyllä näytti minulle taas keskaria. Vastasin mökötykseen ja pistin sen nostelemaan hiekalta tosi pientä (eli vähäisen maavaran omaavaa) kapulaa ja saipa neiti merle tekaista vielä yhden tunnarinkin, joka oli tosi hieno. Siihen oli hyvä lopettaa.

Arvon Kida taas ei enää ollut yhtään niin täpäkkä metallikapulan hakija, vaan se tuttu "onks mun ihan pakko jos inhottaa?"-ilme pukkasi naamalle kun inhottava esine olisi hampaisiin pitänyt haukata. Hetken kävimme hiljaista henkien taistoa (minä viskasin kapulaa ja intin, että haehae nyt, Kida taas toljotti kapulalle, että enpäs hae), kunnes se lopulta kuskasi kapulan kiltisti vierelleni. Ruutu on kuitenkin sen mielestä maailman paras juttu, heti puukapulalla suoritetun hyppynoudon jälkeen.
Turhasta höpötyksestä pääsemme itse asiaan ja siihen mainos-osioon. Koska olen rutiköyhä opiskelija, pukaisin pystyyn kotisivun, josta voi tilata meikäläistä kaikenmoisiin koiramaisiin duuneihin. Maksu suoritetaan laskulla, eli mitään veronkiertoa ei tässä harrasteta! Sivut ovat vielä vaiheessa, puuttuu kuvia ja oma esittelysivuni näin muunmuassa, mutten malttanut pitää sitä enää salassa. Olisin kuitenkin valmis tekemään duunia vaikka samantien, niin hyvä antaa kansan ihmetellä vaikka sitten vähän raakiletta sivua vielä.

Niin että tilatkaa minua! (Miksi tämä itsensä mainostaminen kuulostaa aina niin perverssiltä) Saa minua mainostaa blogeissakin, jos haluaa. ;)

PS. Taralla on tiedossa epäviralliset rallytokokisat. Ja se on niin hemmetin äänekäs, vaikka tänäänkin panostin, että nyt tulee hiljaiset treenit vaikka väkisin. Huumorinumero toisinsanoen luvassa.

Mites nämä turinat sitten?

0 kommenttia

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat