Kesätunnelmia!

22.09

Joskus on ihan okei valita treenikentän sijaan pitkä, aurinkoinen lenkki ihanissa kotimaastoissa. Minulla oli tavattoman rento ja hyvä olo koko lenkin ja koiratkin näyttivät siltä, että ne nautiskelivat kovasti. Elämme kuitenkin näin kesällä varsinaista kiertolaiselämää treenien takia, monet illat etenevät joko kentän laidalla tai autossa omaa vuoroa odotellessa. On ihanaa asettaa aivot narikkaan, kuunnella lintujen iloista liverrystä ja hengittää keuhkot täyteen raikasta, kesäistä ilmaa.




"auttakaa joku, toi noutaja on hullu"


¨
Naapuritallilla oli ratsastustunti meneillään, juuri ketään ei ollut liikenteessä niillä teillä ja poluilla, jotka valitsin. Koirat milloin piehtaroivat hiekassa, milloin uivat ja milloin juoksentelivat niin pitkässä heinikossa, että niiden piti hypähdellä korkeuksiin nähdäkseen, missä kaveri oikein eteni.






"pffft et oo kovin uskottava."



Huomenna on hyvänmielentokoilut tiedossa Lahdessa. Suoritukset aion ottaa niin kilpailunomaisesti kuin koirat sallivat: jos ne näyttävät yhtään tyytymättömiltä tai jäykiltä, palkkaan ne ja osoitan, että kisoissa voi olla erittäin jännää. Ihan yhtä hauskaa, kuin treeneissäkin. Hauskinta on saada Kida taas hommiin, sen viimeisistä julkisista tokosteluista on kulunut vajaa vuosi. Vaikka sen asenne omissa treeneissämme on muuttunut silmittömästi, en usko, että sama potku päätyy vielä kisapaikalle saakka.




"jo riittää nää poseeraukset!"

++++




Mites nämä turinat sitten?

2 kommenttia

  1. Aivan ihania kesäkoiruuksia sulla! Niiden ilmeet on aivan mielettömän loistavia ♥

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat