Nelipäinen lauma

1.03

Heipähei kaikki karvalliset ja karvattomat! Huomaan, että joukkoon on mahtunut pari uutta lukijaa, ja tervehdin teitä syvään kumartaen! Kivaa, kun blogini jaksaa olla sen verran kiinnostava (?), että sitä malttaa useamminkin kuin vaan kerran käydä vilkaisemassa.

On tapahtunut paljon muutaman päivän sisällä. Kävimme tokoilemassa Lahdessa, mutta teen siitä oman päivityksensä, kun saan toisenkin videon editoitua. Aloitan tänään kertomalla siitä, että kolmihenkinen laumani on hetken ajan nelipäinen. Toverini Colhu saapui meitä viihdyttämään emäntänsä lomamatkan ajaksi. Seropiherra on vilahtanut jutusteluissani, sillä olemme paitsi lenkkeilleet parivaljakon kanssa, myös opastaneet heitä agilityn ihmeellisessä maailmassa.

Colhu on käyttäytynyt erittäin asiallisesti ja tytöt ottivat sen porukkaan oikein hyvin. Nauru on jotenkin hieman ujostellut leikeissä ulkona: alkuhepulit kyllä juostaan, kun hihnoista irti päästään, mutta myöhemmässä lenkin vaiheessa kun Colhu saapuu pyytämään Naurua leikkiin, kääntää aussie korviaan luimuun ja katselee minua apua anelevana. En tiedä, miksi, mikä lie prinsessamoodi on sinisilmästä löytynyt. Sisällä ovat kuitenkin läpsineet pari kertaa toisiaan ja onnellisina nuuskuttelevat yhteisiä mättäitä, joten ihan hauskaa niillä näyttää yhdessä olevan!

Kävin testaamassa Colhun mieleen syöpyneitä tietoja agilitysta yksinkertaisilla ja hauskoilla tehtävillä ja poika oli erittäin pätevä. Sillä oli hyvä estefocus, vaikka viimeisimmistä treeneistä on puolisen vuotta! Innokkuutta ja se oli hyvä ohjattava, pätevä mies siis!

Tänään poukkasimme aussieiden sekä Oonan ja Oran kanssa Konalaan sopimaani Jenna Caloanderin valmennukseen. Mukana oli myös Laura Hopun ja Nessan kanssa, sekä Minna Novan kera. Kuten yleensäkin, Jennan koulutuksen jälkeen leijailin vaaleanpunaisissa pilvissä onnesta soikeana. Heikkouteni paljastuivat taas radan varrella, mutta samalla paljastui myös vahvuuksia. Koirille erikoismaininnat, sillä ne oli kamalan päteviä. Kida oli voimakas ja vauhdikas, siltä luonnistui kaukaa ohjaaminen hyvin ja keppien poispäinkäännös sujui ilman epävarmuuksia. 

Nauru taas oli hyvinkin vauhdikas, eikä Jenna lainkaan ollut huolissaan nuoren tilanteesta vaan kehui sitä erittäin taitavaksi nuorukaiseksi. Tämä ennenkaikkea piristi, koska viimeaikainen harrasteangstini on koskenut hyvin vahvasti juurikin Naurulaista.
Naurun kanssa kiinnitimme huomiota eniten asenteeseen. Paljon repimisleikkejä ja vauhdin hakua kohdissa, joissa oma liikkeeni päättyy (esimerkkinä valssit ja sylivekit). Suorilla vauhtia onkin erittäin hyvin! 

Videolla Kidan poispäinkäännös kepeillä. Varsin hitaat kepit kyllä, kuumuus näkyy jo suorituksessa, sillä pohjalla oli jo kepittelyjä. Kuitenkin kovin hyvä ohjaus tälle typykälle!


Mites nämä turinat sitten?

0 kommenttia

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat