Lomalaiset

16.42

Hellurei toivottaa lomalaiset. Allekirjoittanut vietti aivan huikean miniloman Suomussalmella, aivan Venäjän rajan läheisyydessä. Kävimme äitini ja siskoni kanssa kyttäämässä villejä karhuja niiden syöttöpaikalla, piskuisissa kyttäykseen rakennetuissa erämökeissä. Kokemus oli luonnollisesti huikea ja kuvasaldo oikein messevä. Vielä en ole ehtinyt kaikkia kuvia tutkimaan, mutta tässä pari räpsyä:

Nauru oli tämän ajan hoidossa Essin ja Nari-pennun luona, Tara ja Kida pysyttelivät kotona Oonan riesana. Naurun kanssa olin ensin yhdessä yön yli, mutta perjantaista sunnuntaihin pieni merleni jäi Essin vastuulle colliepenskaa kiusaamaan. Neiti oli ollut kuulemma erittäin kiva hoitolainen ja leikkiä kahden lapsen (tai ainakin lapsen ja lapsenmielisen!) välille oli mahtunut runsaasti. Nari oli suorastaan ihastunut ihanaan australialaiseen ja pennulla oli pissatuksellakin kamala kiire takaisin sisälle Naurun luokse.

Myös isommat olivat olleet kotona oikein nätisti. Oli mukavaa, kun ei tarvinnut stressata lauman voinnista, kun tiesin niiden olevan hyvissä käsissä. Colhu oli reissuni ajan omistajansa toisen kaverin luona, mutta nyt aw on jo palannut meidän nurkkiimme tyttöjen iloksi. Josko sitä pikku hiljaa palailisi takaisin treenimoodiin, vaikka fiilis onkin kovin rento ja voisi lökötellä rennosti muutaman lisäpäivänkin...

Parempia päivityksiä odotellessa. Onko teillä toivomuksia, millaisia tekstejä olisi vaihteeksi hauska lukea?Mites nämä turinat sitten?

2 kommenttia

 1. Varmaan kyllä huikeaa noiden karhun kahteleminen!

  Ja kylläpä Nauru onnistuu näyttämään jopa märkänä melkoisen ylväältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Vielä kun saisi loputkin kuvat katsottua karhulaisista.

   Tuota kuvaa katsellessa nauroin kyllä, että Nauru on melkoinen täysiverinen. Yhdennäköisyys ihan sama! http://www.victoryrose.com/images/sibsumm.jpg

   Poista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat