Kuvapäivitys

21.53











Paha juttu [ ] / Hyvä juttu [ ] ?

Mites nämä turinat sitten?

9 kommenttia

  1. Todellakin hyvä juttu! Mielestäni blogisi kaipaa juuri enemmän näitä jokapäiväisiä juttuja, eikä vaan treenipostauksia, niitä tulee jo korvista (vaiko silmistä? :D) ulos. Lisää näitä siispä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Meillä treenit vain ovat niin suuri osa arkea - olemme aika tylsiä :D

    VastaaPoista
  3. Hyvä juttu, koska hienoja kuvia! :) Varsinki toka on ihan mieletön. Ja vitsi kuin makee banneri, en oo missään muualla nähny tollasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Banneri kaipaa viimeistelyä, mutta loistavaa, jos tästä tykätään!

      Poista
  4. Onnea virallisesta tokovalion arvosta! Ihana tämä sun nelikko. Selvästi huomaa, että vaikka on noin monta niin yhteen sitä ehtii panostamaan enemmän.

    Toi toka kuva on munkin lemppari! Ihan mahtava! Hieno myös toi kuvien copyright.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkohan minä nyt kilpaillut unissani? :D Tietääkseni yksikään koiristani ei (vielä!) ole himoittua FIN TVA:ta itselleen tienannut. Keneenköhän minä sekoitun?

      Nelikko kiittää, vaikkakin yksihän niistä ei ole omani vaan Oonan harrastuskaveri. Itse en tietoisesti halua asettaa ketään koiristani mitenkään toista ylemmäs, mutta niiden erilaiset luonteet ja tavoitteet takaa, että joillakin on enemmän työtä kuin toisilla. Tara semieläkeläisenä ja täysin tavoitteettomana höntsäilee vähemmän vakavia juttuja ja sillä on omia spesiaalin tehtäviä, Nauru taas nuorimpana on melkoinen koekappale lukuisiin lajeihin, Kida taas odottaa uudelleen puhkeamaan pääsemistään, kunhan tiettyjä ongelmia on selätetty. Yksilöitä, joiden kaikki ominaisuudet pitää ottaa huomioon ja kaikkien tulee saada arvoistaan aktiviteettia ja elämää. Ei tämä kyllä aina helppoa ole, vaan toisinaan melkoista punomista, jos 1-2 koiraa treenaa, mitä tekee kolmas, missä välissä, miten pitkään, jne.

      Itse juuri mietin copyright-kuvan vaihtoa, mutta mahtavaa jos se näyttää hyvältä!

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat