Wirneen tottikset

23.41Hei, mistä liikkeestä haluatte seuraavan pätemisopetustekstin? Jokin tokoliike vai kenties agilityjuttunen? En osaa itse päättää ja hinku kirjoittaa on!

On se oikeasti hullun hommaa, kun arkiviikon on herännyt iloisen herätyskerron liverrykseen kello viisi aamulla ja sitten lauantainakin laittaa kellon soimaan seitsemältä. Tästä tosin syytän minua patistanutta avoa (koska muita on vaan helpompi osoitella), joka rangaistukseksi sai itse lähteä mukaan kuvaamaan. Hähä. Itse treeneistä tosin ei ole mitään hyvää sanottavaa, kuten ei päivästä muutenkaan, joten hautauduin peiton sisään turvallisesti kotiin päästyäni. Naurua kiukutti, vaikka teki se tosi kivojakin pätkiä (jotka löytyy alta olevalta videolta). Kidan kanssa en selvinnyt edes yksinertaisesta radasta (kiittäminen itseäni, ei koiraa), jonka tuoma harmitus mustensi mielen lopullisesti, etten materiaaliakaan julkaista halua, vaikka neiti tekikin mm. tosi kivoja keppejä. Vaaditaan ehkä pari itsetuntoa nostattavaa ratatreeniä, jotten ole hermoraunio sunnuntaina agikisoissa.


Noloa, mutten osaa laskea. Videossa on ikä väärin. Tammikuun viidennestä maaliskuun viidenteen on ihan varmasti kolme kuukautta. Jebjeb.


No, koska nukkuminen on yliarvostettua, kello pirisi tänäkin aamuna. Vähän myöhemmin kylläkin, mutta kuka käski valvoa aamuyöhön, jotta unimäärä ei pidentynyt yhtään totutusta. Kymmeneltä lähdettiin Jennan ja Naurun serkun Hyrrän kanssa Janakkalaan tottistelemaan Wirneen kimppatreeneihin. Voi jestas, Hyrrä on aivan kopio Naurusta pentuna! Päällepäsmäryyttä enemmän, mutta samanlainen naama, eri väri vain ja omaa samanlaisia piirteitä kovastikin! Jännä ajatella, että vain vuosi sitten Nauru oli ihan yhtä pieni. Tuntuu niin kaukaiselta.

Oli ratkiriemukas päivä kivassa porukassa. Naurulainen pinkoi hullun lailla kavereidensa kanssa ja näytti hieman koomiselta, kun neljä blue merle-värityksellistä nuorta koiraa juoksi päättömästi sammalikossa onnessaan toisiaan jahdaten. Aika treenien välissäkin sujui mukavasti tekonurmella painien, läpsipä neiti kiinnostuneena pientä Hyrrääkin ja mieltäni lämmitti sinisen käyttäytyminen pikkuista kohtaan.


c: Laura Lönnberg


Itse treeni sujui mallikkaasti. Olen päättänyt, että tehtävien väliajoilla treeneissä Nauru ylläpitää kontaktia minuun ja palkkailen sitä naksulla ja nakeilla samalla, kun keskustelen tehtävistä koutsin kanssa. Olin itsekin ylpeä siitä, kun teini toljotti minua hievahtamatta seisten tai perusasennossa ja se saikin kehuja olemisestaan. Aiheeksi valitsin seuruun käännökset, jotka tänään olivat paljon näppärämpiä jo, kun olen palannut askeleita taaksepäin. Myös yksi luoksetulo otettiin kivalla vauhdilla. Juttelimme paljon erilaisista tavoista opettaa ja pointeista, joita tulisi ottaa huomioon suorituksen aikana ja ennen sitä.
Omalla ajallani tekaisin myös naksuttelut vieraalla puu-ja metallikapulalla sekä tein hypyllä treenin targetille. Taisin tekaista virittelynä myös vähän kaukoja, jotka jopa edistyvät hitaasti ja varmasti, eikä eteentulotkaan olleet hassumpia!

Ensi viikolla olen L O M A L L A! Ei viikkoni ole kyllä yhtään sen kummoisempi kuin yleensäkään. Maanantaina Naurun agi + koulutus, tiistaina hallille ja maalle, keskiviikon ajattelin pyhittää itselleni (ja, noh, arkisille naksutteluille ja pikkujutuille), torstaina illalla ainakin toko ja perjantaina mahdollisesti agi. Näillä mennään, josko sitä malttaisi nukkuakin tavallista enemmän.


Syytän tästä videosta Oonaa, kun hän kuunteli tätä minun kirjoittaessani. Sopiihan se kuitenkin tähän, nee?

Mites nämä turinat sitten?

10 kommenttia

 1. Seuraaminen ja sivulletulo ois varmasti monille tosi käytännöllinen!

  VastaaPoista
 2. Nauru olikin ihan super! Ja Gatsby kiittää hyvästä painiseurasta :)

  Ei apua tuo video! Mä en tiedä mitä siinä tapahtuu, mutta kylläpä se sai hyvälle mielelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gatsbykin kamalan komia ja pätevä, vaikka sitä niin aliarvioitkin! <3
   Video on huippu. :D

   Poista
  2. Kyllähän Gatsby osaakin! Mitä nyt ei käyttäytynyt ihan parhaiten eilen, mutta pätevä se on! Itsensä kun saisi edes lähelle samaa tasoa, niin meitähän ei pysäyttäisi mikään! Ja sehän käy nyt mukkuikää läpi eli jos on joskus vähän veto pois tai virtee on liikaa, niin kyllä se tuosta tasaantuu.

   Poista
 3. No jos kirjustaa haluat niin tasapainojutut olis kivoja, siis ne peruutus, tyyny, ja takapään käyttö juttujen opetusvideot ym. Ja sitte perusasento, siinä tökkää aika monen alottelijan opettelu. Mitäs ku se pentu on kookas ja niin intoo täynnä että on vieressä metrin päässä ja tuhannella mutkalla? :D Voin pistää sulle epäonnistumis videoita x)

  VastaaPoista
 4. http://paimenlauma.blogspot.fi/2014/02/haasteiden-haaste.html Sinut on haastettu :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat