Torstain ohjatut tokot

10.23

Kaikki facebookissa nuokkuvat lukijatoverit, jotka tietenkin kannustavat lukemattomia kavereitaankin ojentamaan auttavaa ylöspäin osoittavaa peukkua. Käykäähän tässä parin päivän aikana tykkäämässä tästä kuvasta! Emme me enää ehdi tarpeeksi tykkäyksiä saada (homma loppuu 24. tätä kuuta!), mutta kerran jos johonkin mukaan lähtee, täytyyhän se kunnialla loppuun asti viedä.


Mimmi putsaa kaikkien korvakarvat kiitokseksi!
Oona oli tosi kiva eilen ja lähti mukaan ohjattuihin tokoihin kuvailemaan meidän menoa. Nauru oli vähän näppärä, joskin maahanmenot sitä kiukutti. Yksittäin käskytettynä se jätti menemästä kokonaan, yritti heittää lonkalleen ja sain vähän suuttua, että lopulta teki oikein. Koutsia tämä nauratti, sillä hän totesi "olleensa varma, että Nauru tekisi maailman parhaan maahanmenon, kun sen ilme oli juuri sellainen." No, ilmettä luettu väärin, koska näköjään se tarkoittikin lälläsläätä. Kun toistettiin harjoitus lopussa, tiedostin ongelman, avustin ja sitten saatiin tosi hyvät, nopeat siirtymät ilman ennakointeja.

Teemana oli kaukokäskyt, perusasento/kontakti sekä itsenäisenä ruutu. Perusasentopuolella juttu meni lähinnä jutteluksi, tehtiin kyllä yksi harjoitus häiriön alla. Koutsi jutteli, taputteli ja käskytti ja Naurun tehtävä oli olla häiriintymättä tästä ja tuijottaa minua. Tosi kivasti se teki, alkuun kurkisti, mutta sitten muisti tehtävänsä ja korvakaan tuskin liikahti häiriön suuntaan. Itsekseni vähän parantelin täyskäännöstä, kun se on alkanut valumaan kokeen fiaskoseuruiden jälkeen.

Kaukoissa otettiin sitten aiheeksi liikkeiden suoritus ilman apuja, välimatkan päästä. Istu-maahan on tosi vahva, mutta maahan-istu on hidas ja epävarma, maahan-seiso puhumattakaan. Sivupalkalla saatiin kyllä edistystä ihan yhdelläkin treenikerralla. Tauolla treenailin vielä kaukoihin nousua ilman apuja takapuoltani maaperällä leputellen ja kuten videolta näkyy, tulihan sieltä tosi hyviäkin! Tosin videon tekemisissä palkka oli minulla, kokeilimme myös sivupalkalla.

Tämä viikko on ollut kovin kiireinen koulussa, mutta tättädää, loma alkaa! Lauantaiaamuna jo kiiruhdamme agittamaan ja sunnuntaina poikkeamme Janakkalaan Wirneen-porukalla.


Mites nämä turinat sitten?

0 kommenttia

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat