Välillä väliin vähän hupia

23.35


Olipa muuten outoa piirtää merle. Noita punaisia tullut sutattua enemmän...

Oletko aina miettinyt, mikä mahtaa olla Naurun paras nukkuma-asento? Tai mikä on Tapsan hullunkurisin tempaus agilityradalla? Tai kenties, miten minä yritän hallita jännitystäni ennen agilityrataa?

Ai et ole? No ei se mitään! Kysy silti, mitä mieleen juolahtaa! Vastailen koiramaailmallisiin kysymyksiin, ja jos oikein villiksi ja energiseksi heittäydyn, saatan tehdä yllätyslahjaa sille, kenen kysymykset omasta mielestäni ovat nokkelimmat, hauskimmat tai muutoin sykähdyttävimmät!

Meidän arkemme on edelleen hurjaa treenitekemistä hurjalla kesäteholla. We looooooove summer! Raapustelen niistä kuitenkin myöhemmin lisää, nyt on aika huvitella täällä blogissa.

Mites nämä turinat sitten?

4 kommenttia

 1. Miten päädyit ottman Naurun? Mikä on ensimmäinen asia joka sinulle tulee mieleen sanasta koira?

  VastaaPoista
 2. Kuvitellaan tilanne että olette todella myöhässä jostakin tärkeästä, niin kuka koiristasi stressaisi eniten kiire lähdöstä? Jos joku koirista pitkittäisi lähtöä edelleen kuka se olisi ja miksi? :D

  Onko karvaisilla huonoja tapoja?

  VastaaPoista
 3. Mitä tekisit, jos sinulla ei olisi yhtään koiraa? Saat valita, että johtuuko koirattomuutesi siitä, ettet olisi koskaan hankkinut yhtäkään karvakuonoa vai elämmekö jossakin utopistisessa maailmassa jossa koiria ei ole olleskaan. Tai miten tyhjältä/omituiselta/karvattomalta elämä tuntuisi, jos koiriasi ei äkkiväkkiä olisikaan. Esim joku ilkeä ihminen olisi lähettänyt ne rinnakkaistodellisuuteen tai muuta yhtä todennäköistä.

  Jos eläisitte keskenänne jossakin mökissä keskellä korpea, niin kuka tulisi ensiksi mökkihöperöksi, sinä vai joku koirista?

  Mikä on lempitarinasi koiristasi? Se yksi, mitä kerrot kaikille uudestaan ja uudestaan etkä ikinä kyllästy siihen itse? Vai tuovatko koirasi elämääsi niin monia tarinoita päivittäin ettei mikään niistä ehdi jäädä pyörimään kasvaakseen legendaksi?

  VastaaPoista
 4. Miksi juuri auspai?
  Mistä nimi WIPOE tulee?
  Tuutko joskus treenaamaan jälkeä/tokoa/agia/etc. meidän kanssa? :P
  Kuinka korkea Nauru on tällä hetkellä?
  Mistä alunperin keksit koiraharrastukset?

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat