Koirien päivä

1.05

Kysymyspostaukseen on tullut harmillisen vähän kysymyksiä. Tähän on pakko laittaa hymiö: :(
Tänne niitä voi kuitenkin lisäillä!

Sain idean tehdä videopostauksen koirien päivästä. Tästä videosta tuli valitettavan Nauru-painotteinen harrastuksien osalta, mutta uskon, että näitä on tulossa lisää. Ainakin, kun nimesin videon nimellä "koirapaiva1".

Nauttikaa! Tai sitten älkää.Tiistaina ja tänään, torstaina, on huomioitu muitakin koiria enemmän kuin tarpeeksi. Tiistaina myös Kida ja Tara pääsivät jäljelle, ja tänäätein supertokotreenit kaikkien kanssa. Huomenna on luvassa käynti Ojangossa. Näistä treeneistä raapustelen lisää kuitenkin myöhemmin, kun on kuvasaastettakin laitettavaksi tylsiä kirjaimia koristamaan.

Lauantaina Kida kisaakin vielä. Iiks.

Mites nämä turinat sitten?

12 kommenttia

 1. Olipas mahtava video! Täällä ainakin toivotaan tälläsiä lisää! :)

  Onks Tapsukkainen yleensäkin tommonen oman tien kulkija kimppalenkeillä? Meitin Eddie-tolleri meinaan tekee ihan samaa. Se ei yhtään ymmärrä, kun muut juoksee hulluna toistensa perässä. Joskus voi vähän painia mutta mieluummin se tunkee nokkansa maahan ja nuuskuttaa menemään ihan ite :)

  Ja voi sita pientä, vaaleanpunaista ruttunenua viilipurkia nuollessa! :D Aika tutulta näytti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että video oli (ainakin yhden mielestä) mieluisa!

   Tara on joo oman tiensä kulkija. Mitä syrjemmässä saa rymytä itsekseen, sen parempi. :D Leikkimistä muiden kanssa tuo ei yleensä harrasta, mutta nyt kesällä sterkkauksen jälkeen se on saanut jumalattomia "seonnut sika"-kohtauksia, kun se juoksee (tai kuvaamammin pinkoo) Naurun ja Kidan kanssa.

   Ja kyllä, se oli Tapsan aamuviili. :D En kehdannut kirjoittaa tätä videoon, tai luullaan, että Tara saa joka aamu oman osuutensa viilipurkista. "Joo, hoidossa nää läskit tuli, hehehe, ei mistään viilistä, ei.."

   Poista
  2. Ja ketä muutakaan sun tarttis miellyttää kun mua? :D Eli lisää videoita kehiin!

   Munkin tolleri-pappani on nykyään aika rauhallinen, mutta se sai eilen aamulenkin aikana pienen "enpäs tottelekaan, hahaa!" hepulin. Laitoin sen istumaan paikalleen ja kävelin pois. Näytin sille (koske se ei enää kuule) maahan-käsimerkin, jolloin se alkoikin tulla kohti. Otin askeleen sitä päin ja näytin "paikka", jolloin pieni oranssi veti korvat luimuun, pepun matalaks ja lähti täysiä vipeltään pitkin mettää... Ei se kauaa jaksanu, mutta ilahdutti mua söpöydellään :D Olen ehkä hieman tassun alla, kun en edes välitä siitä, ettei koirani tottele...

   Ja juuri sen takia koiria annetaan hoitoon, että niiden liikakiloista voi syyttää jotakuta muuta. "Juu, siellä äidin luona tunnin hoidossa ollessaan tää liho viis kiloo. Minähän olen itse täydellisyys!" ;)

   Poista
  3. Mäkin aina sanon, että "noutaja saa erityiskohtelua". Jotenkin mystisesti on Tapsan omia juttuja ja omia etuoikeuksia, koska se on muka vanha ja viisas. Söpö se oikeasti on.

   Tämä hoitovinkki ansaitsisi päästä Pirkka-nikseihin!

   Poista
 2. Aivan ihanat musiikit osaat valikoida näihin videoihis! Sopivat hyvin videomatskuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!
   Kovan tuskan takana se valikoiminen onkin.

   Poista
 3. Ihana video! Lisää tämmösiä hei. :-)

  VastaaPoista
 4. Kiva video, mutta piti kuunnella ilman ääniä ettei Elsan kauneusunet häiriinny.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana. :D
   Hauskaa, jos sitä jaksoi äänittäkin katsella!

   Poista
 5. Ihana video! <3

  Ja sitten kysymys tohon edellisen postauksen kysymyshommeliin (vai pitääks nää kysyy siin postaukses?!:D) : Miten kokoot ittes treeneissä, jos joku asia ei vaan onnistu ja alkaa ketuttaa iha pirusti? :D Ja sit kans et miten tota kisäjännistystä oikeen taannutetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä tässäkin. :D Kiitokset! Taidan ottaa kysymyspostaukseen vastailun hommakseni ensi viikolla.

   Poista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat