Juoksuhaaste

9.45

Kaikkea sitä pieni ihminen menee lupailemaan, ja vieläpä vapaaehtoisesti!!
Tämä teksti on toteutettu yhteistyössä Murren Murkinan kanssa.


Eilen lenkin varrella kuvat puhelimellaan nappasi Sara K.Murren Murkina maahantuo Zero DC:n laadukasta urheilukoiratavaraa. Olen heidän valjaisiinsa luottanut jo pidemmän aikaa ja kummaltakin neitiaussielta löytyy short-merkkiset valjaat. Omissa väreissään, tietysti. Olikin hauskaa, kun sain kokeiluuni tuoteperheen osan, jonka tietoja olen aiemminkin kiinnostuneena lukenut ja tuotesisältöä päntännyt. Nyt, jos koskaan, on ajankohta parhain mahdollinen testailla palautumista helpottavaa herkkua - ja kesällä urheilu on kivaa, niin siinä samalla voi haastaa itsensä.

Flying Dog After Drink on nimenomaan treenin päätteeksi tarjoiltava juomajauhe, jonka pitäisi helpottaa suorituksesta palautumista. Se täydentää lihasten energiavarastoja, estää lihasten katabolisen tilan ja ylläpitää koiran normaalia aktiviteettitasoa.Tuotteen valmistusmaassa Tsekeissä palautusjuomaa on testattu myös synnytyksestä ja tiineysajasta toipuvilla koirilla - tättärää, sehän passaa Naurulle kuin nakutettu! Tsekkaa lisää: http://murrenmurkina.com/ajankohtaista/flying-dog-tuoteperhe-erityisesti-aktiivisille-koirille/

"Koira, jolle on annettu Flying Dog After Drink -palautusjuomaa harjoittelujakson aikana sekä kilpailun jälkeen on valmis uuteen suoritukseen lyhyemmässä ajassa verrattuna koiriin, jotka eivät ole saaneet After Drink -juomaa. Palautusjuomaa nauttineiden korien energiataso palautuu ja hengitys normalisoituu nopeammin." - Murren Murkinan verkkosivu


Innostuneena sitten kajautin, että tässähän voisi laittaa juoksuohjelman pystyyn! Ärsytti laiskistuminen ja mieli halaji juuri sillä hetkellä ulos rivakalle hikilenkillä. Pohdin ääneen, että jos kympin jaksaisi koiran kanssa painaa tuntiin, niin siinä olisi jo tavoitetta tarpeeksi. Kuukaudessa varmaan ehtisi nähdä myös, miten juoman latkiminen vaikuttaa. Tai kahdessa. Ihan mielettömän kiinnostavaa! Annan mineral-drinkin pari tuntia ennen lenkille lähtöä ja afterin loppukävelyiden jälkeen.

Lähtökohdat ovat seuraavanlaiset: Nauru on palannut mammalomalta ja sen kanssa palataan treeniin rauhakseltaan. Muutama päivä sitten juostu trail lenkki Sipoonkorvessa oli vajaa 5km (~35min) ja Nauru juoksi vapaana. Pidempää ja nopeampaa se ei olisi jaksanut juosta, joten tuosta lähtee Naurun kunnon kohotus. Eilen oli niiiiiin huono lenkki, joka sisäsi mm. yhden juurakkoon kaatumisen pehmeään maahan (minä kompuroin, ei koira) ja keuhkojen syttymisen tuleen (kiitos siitepölyallergia). Aika olisi ollut varmasti sen 5km/vajaa 30min, mutta loppu matka meni ärsyyntyneenä kävellen, kun ei vaan eteneminen rullannut. Nauru juoksi kyllä kauniisti pitkää raviaan ja latki juomansa onnellisena.

Toivottakaa meille onnea ja myöhemmin saatte lukea, miltä tulokset näyttävät projektin edetessä!Ainakin nää uppoaa. Nauru voisi juoda monta litraa yhdeltä seisomalta.

Mites nämä turinat sitten?

1 kommenttia

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat