Meno 11vko 3pv

12.25

Kuvassa 11vko, kuvan c: Sara K.Voi vitsit, melkoinen mies! Kovasti minulle lupailtiin putkiaivoisuuden ihanuudesta ja vielä kun hormooni-ongelmia ei ole, on elo ollut lokoisaa. Pieni putkiaivot keskittyy yhteen asiaan kerrallaan: Menon tapauksessa se on yleensä juokseminen täysiä eteenpäin tai kuorsaaminen. Jälkimmäiseen lähinnä töissä hissukseen (se ei ole tehnyt työpaikalla tarpeitaan lattialle kuin parina ekoina päivinä, hurraa!) tai kotona yöllä (kunhan asiaa on ensin valitettu kovaäänisesti, koska nukkuminen on tylsää).

Kotona on harjoiteltu uusia juttuja rauhallisesti. Ruokakupille mennään vasta luvan kanssa, samoin ovesta sisälle. Nyt uutena harjoituksena pitäisi vielä nostaa katse kupista tarjoilijaan. Olemme saaneet sekunnin katseita, sen verran Meno luottaa, ettei kuppi pakene paikalta katseen kääntyessä. Naksutinta on mys vahvisteltu ja ensimmäisessä kunnon harjoituksessa penskan piti käydä koskettamassa puukapulaa. Alun äijä töhötti ruoan perään kuin maailmanlopun saapuessa, mutta lopulta se kävi omatoimisesti naukkaamassa kapulaa ilman kummempia apuja. Mun kameran laturi on tehnyt katoamistempun. Tietty... Onneksi on kännykkä.Ruoka tosiaan maistuu. Hullun lailla. Penska pomppii loikkii kun ruokaa on saatavilla. Se menee sekoboltsi-tilaan haistettuaan myös ihmisten ruoat. Motivointi ei siis todellakaan ole hankalaa, onhan tuo varsin leikkisäkin. Rakastaa kaikkea ja kaikkia, miehiä, naisia, lapsia, vanhuksia... Naapurin muksut ovat keksineet hauskoja leikkejä tuon kanssa ja eilen lenkillä pieni rakkausmerle viipotti lenkkeilijöiden perään, vaikka yritin estellä. Minkä pieni mies mahtaa rakkauden määrälle, joka pakahduttaa!

Yksinoloihin se suhtautuu iisisti, kuten myös koviin ääniin tai uusiin paikkoihin. Kaikenkaikkiaan hirvittävän reipas ja simppeli tapaus. Kasvaa vaan pirulainen ihan silmissä. Naamassa näkyy jo pieniä viitteitä siitä, miltä tyyppi näyttää täydessä koossaan. Tai sitten minulla on vaan vilkas mielikuvitus...  Rikottujen tavaroiden lista on pieni, osataan sen takia, että olen huolehtivainen tyyppi tällaisissa asioissa. Yhdet kuulokkeet ja fellraiserieni nauhat kokivat surullisen kohtalon, mutta ne ovat helppoja uusittavia.Nyt töissä ovat asiakkaat usein kyselleet "sen ihanan pennun" perään. Meno on ollut kotona lomailevan puolisoni kanssa. Eipä ihmekään, että tuollainen äijä varastaa sydämen mennessään ja kiikuttaa sen kauheaa kyytiä auringonlaskuun.

Mites nämä turinat sitten?

6 kommenttia

 1. Oi söpöläistä. Älyttömän nopeasti ne pennut kyllä kasvavat. Oma putkiaivoni on muuttunut karvapallosta reilun 9 kk ikäiseksi murkkuikäiseksi roikaleeksi, joka on aivan ihana ja ajoittain ihan kamala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala, ei ole enää pitkä aika, niin tuokin muuttuu söpöläisestä roikaleeksi!

   Poista
 2. Niin söpis ja mainio meneväinen Menomiäs.

  VastaaPoista
 3. Tutulta kuulostaa tuo rajaton rakkaus ja sen jakaminen! Meno on kyllä aivan mielettömän ihastuttava ♥

  Ps. Mä uskaltauduin vihdoinkin ihan ite Gatsbyn kanssa agiepiksiin! Suostui kirmaamaan munkin kanssa :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat