Huhtikuun kuvapostaus

22.45

Ihana, ihana, ihana päivä takana. Olen edelleen aivan valtavassa hurmiossa.
Niitä päiviä, jolloin muistaa, että laatu korvaa määrän. Ihmisihanuus kerrankin ilahduttaa ihmisketutuksen sijaan.

Käytiin Essin ja Narin kanssa heitätyttämässä koirien talviturkit Itämereen. Kuvasaaste, check. Ajatuksena myös keväistää ulkoasu, kunhan saan Essiltä pari siihen kaipaamaani kuvaa. :)Panta on päästänyt väriä, koiraparkani ei kuole valtimon vuotamiseen. 
"Nii että voisitko jo heittää!"


Läpi kiven ja jään... :DNo, löytyikö silmiä hivelevää suosikkia?
Muistutan muuten edelleen kuvieni facebook-sivusta, olethan jo käynyt tykkäämässä?

Mites nämä turinat sitten?

3 kommenttia

 1. Pähheitä kuvia! Mistä tämä siu uus blogin nimi muute on tullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän!

   Apua, nimen alkuperä menee niin kauas, että koko aasinsiltaa en muista. Sana "kuje" on kuitenkin aina ollut minusta hirmuisen hurmaava, sellainen naseva, mutta vähän eksoottisempi suomalainen sana. Aloin miettiä mahdollista tulevaisuuden kennelnimeä ja vääntelin sanaa mielessäni, jolloin kaksi vaihtoehtoa nousi ylitse muiden: kujeilevan ja kujemielen. Pitkäksi aikaa asia unohtui, mutta sitten vanha bloginimi alkoi pahasti tympiä ja kujemielen heräsi taas eloon.

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Niin upeita otoksia kuin uintikuvat ovatkin, tuo ihan ensimmäinen metsäkuva on kyllä oma suosikkini. Siinä näkyy liikkumisen iloa ja koiran ihanan silkkinen karva. Meillä myös on koiruus heittänyt talviturkin, se ei kylläkään ollut tarkoitus (ainakaan omistajalla :) ). Mikä ihme siinä mahtaa olla, että koirauimalan parikymmenasteinen vesi oli whippetneidin mielestä liian kylmää, karvan verran jäätymispisteen yläpuolella oleva merivesi sen sijaan on ihan sopivan lämpöistä! Onneksi oli koiralle takki mukana, muuten olisi lyhytkarvaiselle koiralle kyllä tullut vilu puseroon uinnin jälkeen vaikka aurinko paistoikin. Harmittaa vain, että vaikka kamera oli mukana ja käyttövalmiina niin en saanut ikuistettua komeata uimahyppyä :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat