Vbloggaus WIPOE-tyylin

16.09NO NIINPÄ NIIN.

No, ei auta, uusi yritys ensi kerralla. Sipoonkorven metsäalueet ovat kyllä ehdoton lempipaikkani samoiluun (=eksymiseen). Tilaa on niin valtavasti, löytyy suurempia polkuja ja ihan pieniä, jotka lopulta häviävät mielikuvituspoluiksi metsän sekaan ja saa kuvitella olevansa Indiana Jonesin kaltainen sankari viidakkoveitsen kanssa samotessaan reittiä ulos metsiköstä. Yleensä menen Oonan kanssa tuonne, mutta tänään minulla oli vapaa, hänellä ei ja himo metsään oli päästä, niin kaivoin pakastettua kalapuikkoa muistuttavan autoni esiin ja köröttelimme mestoille heti, kun vaatetta oli tarpeeksi kiskottu päälle.

Muistilista itselleni seuraavaa lenkkiä varten:
 • Lataa kamera ennen reissua, jos ajatuksenasi on kuvata jotain. Ihan varmuudeksi.
 • Lataa kännykkä ennen reissua, jos ajatuksenasi on, ettet eksy tällä kertaa. Ihan varmuudeksi sekin.
 • Kerro vähintään viidelle, minne olet menossa, jos olet niin tyhmä että unohdat kännykkä-asian, eksyt metsään ja kylmettynyt ruumiisi jää lepäämään kuusen alle.
Pieneksi etsimiseksi homma meni, sillä akku tosiaan täräytti itsensä loppuun ennen aikojaan. Uskottelin itselleni menevän oikeaan suuntaan (länteen, sinne minun pitää mennä), kunnes tunnin matkailun jälkeen kännykkä suostui avautumaan sen verran, että havaitsin suuntautuneeni aivan väärään suuntaan ja että länteen kulkeminen johdatti minua vain poispäin entisestään. Kelkka ympäri ja itään ja lopulta pääsimme autolle onnistuneesti. Pitkä lenkki, kilometrejä kertyi, koirilla oli ihan Sairaan Siistiä ja mitä parasta: sää oli ehkä maailman ihanin. Pakkasta, lunta ja aurinkoa, olin myyty.

Olipas muuten kammottavaa jutella yksinään kameralle. Ja sen kyllä huomaa.
Töktöktökkii. 
Sitten vielä videokatsaus eilisiin putkirallatteluihin Naurun kanssa! HSKH:n Tehis Cupin karkeloihin siis suuntasimme ja ripeinä juoksimme 2xputkirataa. Minun kuononi laahasi maata ja näytän siltä, että ohjaisin minikoiraa. En selvästi vieläkään ole oppinut, ettei Nauru ole enää pieni pentuloinen vaan ihan täysikasvuinen, kookas auspain raakile. Kyllä minä ensi kerralla suoristaudun. Naurulla oli kuitenkin hauskaa ja minulla oli hauskaa, se lienee pääasia. Tuloksista ei tuon taivaallista hajua, koiria meni starttiin alinomaan, täytyy katsoa aikoja sitten kun nettiin tulokset kilahtavat.

Pian suuntaamme Auhulaisen kanssa vielä rauniotreeneihin! Jännittävää!


Mites nämä turinat sitten?

10 kommenttia

 1. Hatunnosto urheille samoilijoille! Juuri tuon takia mä harrastan uusissa ympäristöissä edestakaisin lenkkeilyä (vaikka oiskin känny ladattuna taskussa). Vasta kun oon ihan sika varma, että tiedän edes suurinpiirtein jotain alueesta olisin nuin rohkea!

  Koneessa ei toimi äänet tällä hetkellä, mutta odotan innolla kommentaattorin raitaa talviselle videolle :)

  Ps. Näissä moderoiduissa kommenteissa ei jostain syystä pysty klikkaan sitä "ilmoita" ruutua... Tai multa ainakin se on hävinnyt sun blogia laadukkaasti kommentoidessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla lukee "ilmoita" tuolla alhaalla, hmm!

   Minusta seikkailusamoilu on ihan parasta! Jännittävää ja hauskaa, kunhan sää suosii eikä ole kiire. Muuten en halua joutua oravien kaluttavaksi koko yöksi.

   Poista
  2. Katsosta vain! Mulla oli nähtävästi joku häikkä "ilmoita" ruudun kohdalla (eikä vaan yhtä kertaakaan), kun se on nyt maagisesti takaisin ilmestynyt! *klikkaa sitä äkkiä ennen kuin se katoaa taas* Olikin siis valitus tällä kertaa turhaa, välillä niinkin! Normisti valitan vain aiheesta! ;D

   Oravia kannattaa kyllä varoa! Ne on ennenkin hyökännyt immeisten kimppuun! Onneksi koirat yleensä pitää ne loitolla, mutta koskaan ei voi olla liian varovainen.

   Mun jännät seikkailut menee aina siihen, että lopulta palaan tismalleen omia jälkiäni takaisin, kun en muuten osaa...

   Poista
  3. Hyvä, että asiaan olisi järkevänoloinen selitys!

   Onneksi minulla on täpäköitä oravakoiria. Varsinkin Tapsa pitää ne loitolla ja melkein kiipeää puuhun perään jahtaamaan näitä uhkaavia pörröhäntiä.

   Poista
 2. ...mutta ainakin video oli kiva niin kauan kuin sitä kesti! :D Onneksi kännykkäkin heräsi sen verran, että löysit takaisin kotiin.

  Ja aikamoiset metsät kieltämättä! Meinaa ihan lenkkimaastokateus iskeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, jos tuollainen pikkupätkäkin viihdytti. :D Ehkä uskallan pölöttää videolle toistekin.

   Poista
 3. Miulle käy liian monta kertaa noin etkamerasta loppuu akku, mut vielä yleisempää on et unohdan muistikortin :')

  Tämän kertainen putkiralli näytti kivemmalta ku kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ärsyttävää. :D

   Putkiralli oli hirmuisen mieluisa! Tykkäsin kovin.

   Poista
 4. Vähänkö siun ääni kuulostaa jännältä noin kameran läpi :D Ihan törkykivan näköinen mesta, joka saa tämmöinen pk-seudun ulkopuolella jkasvaneen ihmettelemään, kun minusta moinen on pelkkää asvalttiviidakkoa. Aaa, en voi ymmärtää tätä :DD

  Ja voi Naukua! Siitä on tullut iso! Mutta kuinka hienosti ja iloisesti se menee! Barr <3 Hyvä te! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni tuntuu ajattelevan, että pk-seutu = asvalttia silmän kantamattomiin. :'D Eiei, kyllä se Helsingin keskusta on moista, mutta muuten ollaan aika landella, jopa Helsingin rajojen sisäpuolella!

   Kiitos tsempistä!

   Poista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat