Pakkaspäivien kuulumisia

19.40

Olin aloittanut tänne kirjoitusta, jonka blogger jostain syystä oli huitaissut sen menemään, vaikka mielestäni klikkailin "tallenna"-painiketta urakalla. No, eipä siinä mitään, kirjoituksessa murisin talven saapumattomuudesta ja siitä, ettei sitä lunta saada kuitenkaan. No joo, lunta tuli lopulta pari hauskaa millimetriä (jotka kylläkin valaisevat jo ihan huikeasti ja nostattivat minulle valtavan hymyn naamalle), mutta pakkasta sentään tuli vihdoin viimein. Hauskaa miten minusta on tullut näin talvi-ihminen. Lumisateen leijaillessa viimein maahan viihdyin lenkillä tuplasti sen, mikä oli alkuperäinen suunnitelmani. Parin tunnin vaeltelun ja pienen ulkona treenailemisen jälkeenkään ei olisi vielä malttanut painua sisätiloihin.

Rupattelin tänne aiemmin jo reissustamme eläinlääkärin röntgensäteen alle yhdessä Auhulaisen kanssa. Kuvat laitettiin kennelliittoon sähköisesti, joka sai aikaan uskomatonta ripeyttä koirakeskuksessa. Vain neljä päivää kuvauksien jälkeen sain tekstarin Lauralta, jossa hihkaistiin virallisten tuloksien saapumisesta nettiin. Vaikka tulokset olivat odotettavissa kuvien vilkaisun jälkeen, olin silti (ja olen vieläkin) hymy takapuolessa ja voisin vain juhlia ja iloita, ellei kanssaihmiset alkaisi kyllästyä hehkuttamiseeni.


A/A 0/0


Näin ollen minulla on kovinkin luustoltaan terve koira! Hurraa! Selkälausuntoa saakin odottaa pidempään, vaikkakaan ei sieltä mullistavia uutisia saada, kun koira alle 2-vuotiaana on kuvattu. Kovin terveeltä sekin kyllä näytti, eikä yllätyksiä ollut, niin sihijuomaa vaan kaikille!
Sihijuomaa piikkiinsä tarjoilee myös maailman paras Tapsa. Se on ihan ihmeellinen koira. Se sai viimeviikon alussa hampaaniskun käpäläänsä ja olin jo ihan varma, että kisat täytyy perua. Haava oli aika raisun näköinen, mutta noutaja oli maailman paras potilas ja haavan paraneminen oli ihan huikeaa ihan kotikonstein. Niinpä siis ylpeä oranssi, maailman paras medikoira, jolkotteli tänään BoT päällään autosta Ojangon halliin HSKH:n kisoihin. Olin ilmoittanut neidin vain hyppärille, sillä yksi LUVA-puuttui. Treenejä alla huimat 0 kappaletta, eilen kävin vain kokeilemassa onko tassu ihan ok, reagoigo keppien jälkeen. Luottoni oli kuitenkin kova, sillä Tapsa on kuin laadukas viini. Se vaan paranee vanhetessaan.

Kisoihin mennessä minua ei edes jännittänyt. Olin niin rento. Minulla ei ollut paineita ja saman mielentilan haluan saada Kidan (ja Naurunkin) kanssa. Minä vain luotin koiraan. Ohjasin sitä hieman varovaisemmin, en uskaltanut ottaa riskejä, koska treeneistä on kauan, yhteisistä kisoista puhumattakaan. Hieman hitaampihan tuo oli kuin olen tottunut, mutta Tara oli juuri niin luottamuksen arvoinen kuin oletinkin! Tuloksena näppärä kolmossija, LUVA, -11,67 ja SERT!


Tapsa ja voittopurilainen

Tapsa ja iiiso uusi häkki kisapaikalla
Kyllä huomaa, että vuosi on vaihtunut. Treenikalenteri saanut mukavasti päivitystä sitten talven kaamoksen jälkeen. Naurun agimölliryhmä alkaa huomenna, lisäksi minulla on seuraavassa mölliryhmässä useampikin koulutus kevään mittaan, niin maanantai-illat hallilla hurahtavat muutamaan tuntiin (+ mahdollisesti Kidan ja Taran treeni päälle). Tiistai pysyy mukavasti vapaana, mutta keskiviikolle kaavailen hakuryhmään pääsemistä, torstaina taas on Naurun tokoryhmä, joka alkaa viikon päästä. Viikonlopput ovat täynnä valmennuksia, koulutuksia ja kisoja, joten tylsää ei tosiaankaan tule. Olen menossa mm. Kidan kanssa Elina Jänesniemen oppiin ja mudieläimen kera hyppytekniikkakurssille. Kivaa! Lisäksi lähellä huutaa myös Naurun ensimmäinen tokokoe ja rallyakin on luvassa!

Näillä eväillä siis ensi kertaan, mitä se sitten tuokaan tullessaan.
PS. Kamerakalusto on tällä hetkellä yhtä kuin eioo. Kuvia odotellessa siis, ärrrr.

Mites nämä turinat sitten?

3 kommenttia

 1. Onnea vielä terveestä koirasta! <3
  Tapsa on hieno! Tekeminen näytti tyhmän silmään hirveän nätiltä ja sellaiselta, harmoniselta. Supereita olette molemmat!

  Tsemppiä kevään haasteisiin!

  VastaaPoista
 2. Rapsuja super-Tapsalaiselle! Ja vielä kerran onnea Naurun terveistä osista :)

  VastaaPoista
 3. onnea hyvistä tuloksista: niin terveys- kuin kisatuloksista! :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat