13.30

 
 
 Tammiarvonta on vihdoin täällä!
 
Tällä hetkellä olen totaalisen kameraton, eikä puhelimellani napatut kuvat anna oikeaa arvoa tälle mahtavalle pantasetille. Hyvä toverini ja koirieni uskollinen hieroja Katri Ilves lahjoitti välineet blogimme arvontaan. Kaikki tutustumaan ja tykkäämään Katrin ihanista tuotteista! Nämä pannat on Katri käsin tehnyt laadukkaista tarvikkeista, ne ovat kestäviä käytössä - ja vieläpä hyvän näköisiäkin! Säätövaraakin on runsaasti.
 
Kuinka osallistut arvontaan?
Kommentoi nimesi, sähköpostisi, koirasi rotu sekä panta, joka sinua kiinnostaa. Mikäli blogin sadas lukija osallistuu, hän saa automaattisesti kaksi ääntä arvontaan. Arvonta suoritetaan puolueettomasti arvontakoneella. Viimeinen osallistusmisaika on perjantaina 31.1 klo 18. Sen jälkeen tulleita kommentteja ei huomioida. Huom, arvonta on vain heille, jotka ovat klikanneet itsensä blogin lukijoiksi oikealta palkista! Jokaiselle pannalle arvotaan oma koti, joten siksi on tärkeää että viestissä kerrot, minkä pannan arvontaan osallistut.
 
Kolme voittaa! Lisäksi voittajista arvotaan vielä yksi, joka saa extrana ihanan näyttelyhihnan!
 
Mitä voit voittaa? 
Iloiset sammakot! Pistolukollinen kangaspanta, jossa sammakkoprintti. Lyhimmillään n. 31cm, pisimmillään n. 44cm, leveys n. 2,5cm.

Metsäneläimet! Pistolukollinen kangaspanta, jossa erilaisia metsäneläimiä ja lehtiä. Lyhimmillään n.35cm, pisimmillään n. 57cm. Leveys 4cm.
 
Ystävykset kettu ja etana. Lyhimmillään 35cm, pisimmillään n. 49cm, leveys 4cm.  Pistolukko ja printissä ihania eläinotuksia.
 
Ja vielä yhdelle onnekkaalle lisäksi:
Musta näyttelyhihna, jossa vaaleanpunaista ja valkoista blingblingiä!
 
Arvontaa saa jakaa, mutta kannattaa muistuttaa, että osallistua saa vain blogin lukijat. Kiitän suuresti Katria mahtavasta pantapaketista! 
Arvontaonnea!

Mites nämä turinat sitten?

30 kommenttia

  1. Henna Kuhmonen, hhennakuhmonen@gmail.com, pk collie, panta: "metsäneläimet" :)

    VastaaPoista
  2. Reetta, bloggerissa Remy, sähköposti reetta_kl@luukku.com, koira on kleinspitz ja pantatoive pienimmän kokonsa vuoksi iloiset sammakot. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana arvonta! Katri on taiteillut upeita! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Jenny Söderlund (jey@wippies.fi) ja australianpaimenkoirani tahtoisi ihanan metsäneläimet (<3) pannan, jota tämä hihnan toinen pää on ihaillut naamakirjan puolella useampaan otteeseen.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Pauliina Jaakkola/Pauge nimimerkillä luen blogiasi, pauliina.jaakkola2@hotmail.com. Iloiset sammakot olisi oivin vaihtoehto pannoista meille kokonsa vuoksi, kaksi muuta liian iso ja toiselle koirallemme kaikki on liian pieniä :D

    VastaaPoista
  7. Lyyli Vulkko, lyylivulkko@hotmail.com Tolleri tuolla jaloissa pyörii, siksi haluisimmekin ustävykset kettu ja etana pannan. Koska pitäähän ketun saada kettupanta. :-)

    VastaaPoista
  8. Rebecca Saleh ja nimellä Rebecca luen blogiasi. Säpö löytyy ja se on cpkusagur@gmail.com. Semmoinen vanha pk collie uros haluis semmosen mageen superpaksun pannan ja siksi valitsisin "Ystävykset kettu ja etana"

    VastaaPoista
  9. Miranda Mäki
    Missi_1996@hotmail.fi
    Sk collie ja ystävykset kettu ja etana olisi ihana! T. Sadannes lukija :-)

    VastaaPoista
  10. Kati ylitalo
    katiylitalo43@gmail.com
    Sekarotuinen narttu, kaulapannan koko n. 37cm
    Kiinnostaa eniten metsäneläimet :)

    VastaaPoista
  11. Uuuh! Aivan ihania! Pitääks oikeasti pystyä päättämään kahden noin ylisöpön pannan välillä!?!? Toisaalta pöllö, toisaalta kettu, pöllö, kettu, pöllö, kettu.... Kettu taisi oveluudellaan nyt voittaa eli sitä ja kaveriaan etanaa jahtaa nyt siis Katariina Launiala, klauniala@gmail.com sekä taustajoukkoina pyörivät tolleri, hoffin höntikkä ja aussiepentunen!

    Ja vaikka tiedän arvontakoneen olevan puolueeton, niin saanen kehua kuin nätiltä arvontakone näyttääkään tänään! Ja niin kovin viisaalta!

    VastaaPoista
  12. Luen blogiasi bloggerin kautta nimellä Jelena Nieminen. Meillä on kotona ihana 3-vuotias kleinspitz. Iloisilla sammakoilla kuvioitu panta on lempparini. :-)
    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Leena Hanhinen
    leena1992@hotmail.com
    X-rotu
    Metsäneläimet
    Luen blogia!

    VastaaPoista
  14. Riikka halinen, riikka.halinen@gmail.com ja osallistun vain näyttelyhihna-arvontaan :D Neiti on niin pienikaulainen, että nuo tippuvat pois.. :)

    VastaaPoista
  15. Janita Riekki, janita.riekki@gmail.com, metsäneläimet-panta, rotu pk hollanninpaimenkoira :)

    VastaaPoista
  16. janina
    janina_taskinen@hotmail.com
    metsäteema panta ainoa joka toivottavasti mahtuu :) rotu on kultainennoutaja :)

    VastaaPoista
  17. Essi Virtanen, essi.virtanen1@gmail.com, sekarotuinen koira löytyy, panta kettu ja etana. Valinta oli hyvin vaikea, kun kaikki pannat on niin hienoja, mutta kettu voitti ;D

    VastaaPoista
  18. Jenni Peltomäki, jennipelto1@gmail.com, bretoni. Metsäneläimet kiinnostais eniten, oon niin oravafani että orava osui heti silmään!;)

    VastaaPoista
  19. Emmi/EmBzKi, emmi.kiviluoma@gmail.com. Koiria belgianpaimenkoira malinois sekä 4x sileäkarvainennoutaja. Kokonsa puolesta metsäneläimet olisi meille sopivin.. :)

    VastaaPoista
  20. Iida, iida.k@hotmail.fi, suomenlapinkoira, panta: metsäneläimet

    VastaaPoista
  21. Emilia Myllymaa, emilia.myllymaa@gmail.com, rotuna australianpaimenkoira, metsäneläimet panta kiinnostaa eniten ja taitaa kokonsakin puolesta olla sopivin. :)

    VastaaPoista
  22. Sirkku Kouki, sirkku.kouki@gmail.com, aussie, kaikki on yhtä ihania! (Pitääkö tässä valita yksi? :D)

    VastaaPoista
  23. Kokeillaanhan uudelleen, ensimmäinen kommentti väärillä tunnuksilla.. Eli siis Jenna Oinonen, jennaoin@gmail.com, suomenlapinkoira löytyy, ja pantatoiveena kettu ja etana (värin ja ketun vuoksi 8))

    VastaaPoista
  24. Mirka Hallami, mirka.hallami@hotmail.com, taustatukena labradorinnoutaja ja kultainennoutaja. Ainut, joka kokonsa puolesta menee tukijoukoille on "Metsäneläimet", joka onkin myös minun silmääni eniten miellyttävin. :)

    VastaaPoista
  25. Annika Rossi/Annika, annika.rossi@suomi24.fi. Koirina sekarotuinen ja pohjanpystykorva. Ystävykset kettu ja etana -panta kiinnostaapi eniten. (:

    VastaaPoista
  26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  27. Tiia Wahalahti, luen blogia nimellä Tiia. Sähköposti on tiitsuli@gmail.com ja koira sekarotuinen. Kokonsa puolesta sammakkopanta sopis meille parhaiten. :)

    VastaaPoista
  28. Tiia Toivonen (Tiia), sähköposti: tiia.toivonen5@gmail.com. Koira on kleinspitz, eli kokonsa puolesta pannat hieman isohkoja, mutta tulevaisuudessa löytyisi hyvinkin käyttöä :-) Ystävykset kettu ja etana -panta on aivan ihana!

    VastaaPoista
  29. Suvi, luen nimellä Jeskamandeera :D
    Kultainen noutajamme haluaa osallistua 'Metsäneläimet'-pannan arvontaan!
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat