Parasta on Pennut

17.29Ipana iippanat ja melkoiset mönkijät. Syntymäpäivälahjaksi Laura antoi mitä parhaimman: kolme kauhukakaraa pariksi yöksi hoitoon. Huolimatta siitä, että pieni Meno herättää viideltä aamulla huutamalla MOOOOORNING IS HEEEERE, ne ovat vastustamattoman ihania. Möngin unenpöpperössä Naurun kanssa pentuboxiin, piilotin hiukseni käsieni suojaan ja siellä me torkuimme. Minä ja Auhu, lähekkäin, samalla kun kolme pientä huligaania hyppi mahan päällä kuin trampoliinilla.

Istuimme lauantaina tuntikausia pentuboxissa ihastelemassa pikkuisia. Minä, kaksi ystävää, avopuoliso. Ja kävi kerran Kidakin, vaikka sen suu oli tiukkana viivana ja pyllyn viereen muksahtanut penikka lähinnä ahdisti.Tänään ajelin umpiunessa erittäin epäloogista reittiä itseni Sahaajankadulle mätsärituomaroimaan. Minua ihastutti nähdä niin hyvätapaisia pentuja! Useat olivat ensikertalaisia ja silti pennut olivat reippaita ja sosiaalisia. Ne tassuttivat voittajan elkein ja vaikka joskus jännitti, ne pääsivät asiasta yli ja esiintyivät kunnialla. Huokailin useaan kertaan kehäsihteerilleni, ettei näistä voi valita parhaita. Oli ihana seurata ohjaajan ja koiran yhteistyötä ja hauskanpitoa. Sellaista mätsäreissä kuuluisi olla!

Oli myös ihana nähdä vanhoja tuttuja ja vaihtaa heidän kanssa muutama sananen. Ollapa sosiaalinen! Tässä taas muistaa, että ihmisten treffaaminen on ihan mukavaakin. Silti sitä mieluummin lähtee metsään yksin tai valitsee matkaan toverin, jonka kanssa ei varmasti ole kiusallista. Ihmisiin tutustuminen on muistaakseni ihan hauskaa, mutta näin vanhana känttynä sitä muuttuu laiskaksi ja mukavuudenhaluiseksi... tai ihan vaan laiskaksi.


Pian Nauru on kotona - eikä se sitten enää mihinkään lähdekään. Minun ikioma Nauru. Tänään teimme pientä tokoilua kunnon sallimissa rajoissa ja pieni Maijan sisäinen lapsi hihkui kuin tikkarikaupassa. On ollut tylsää treenata vain yhtä koiraa (Taran treenausta ei lasketa yhdeksi, korkeintaan 0,2 koiraksi) ja lenkeillä on tuntunut, kuin yksin tallustaisi. Seniori-kansalaiset ovat joko liian kilttejä tai sitten olen ikuisesti menetetty tapaus ja liian tottunut useamman kirsun laumaan.

Terveisin, hullu aussienainen 4-ever

Mites nämä turinat sitten?

8 kommenttia

 1. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 2. Ompas liian söpöjä pentuja! :D

  VastaaPoista
 3. Puupiiiiitttt. Kuulostaa ihanalta teidän aamu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karu totuus oli kuitenkin, että kello oli viisi ja unta oli takana pari hassua tuntia. Vaan saavat sen anteeksi kun ovat niin söpöjä! :D

   Poista
  2. Karu totuus oli kuitenkin, että kello oli viisi ja unta oli takana pari hassua tuntia. Vaan saavat sen anteeksi kun ovat niin söpöjä! :D

   Poista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat