Kuuden numeron kisa!

21.48
Minä olen ihan sanaton. Tämä blogi on ollut pystyssä maaliskuusta 2013, eli 3kk vajaa kaksi vuotta. Redtolling ei koko pystyssäoloaikanaan saanut näin suurta lukijakantaa roikkumaan mukaansa, joten minulla on monta syytä olla kiitollinen! Lukijoita on tällä hetkellä virallisesti 159 ja varmasti muutama anonyymi lueskelee tekstejäni listojen ulkopuolellakin. 100 000 on sen verran hieno luku, että koen suorastaan välttämättömyydeksi tekaista kilpailun sen kunniaksi!

Kesällä aloitettu instagramin kuvakisa unohtui kokonaan. Uuden kuvakisan paikka siis! Koska meidän on seurattava aikaamme, pärähtää tasaluvun kunniaksi selfie-kisa kaikkien lukijoiden kesken! Voittajalle napsahtaa 20€ lahjakortti Mustiin ja Mirriin, jonka lisäksi palkitaan erikseen kunniapalkinto jonkin toisen kuvan ottajalle! 

Kuvassa täytyy esiintyä sekä koiran että omistajan. Se, miten paljon kumpaakin näkyy, on omistajan päätettävissä. Sitä tosin et voi tietää, millaisista kuvista tuomari tykkää. ;)

Kilpailuohjeet ovat seuraavat:

1. Kilpailuun saa osallistua kaikki lukijoiksi rekisteröityneet henkilöt. Jos siis et ole lukija, mutta haluaisit osallistua kisaan, sinun pitää klikkautua lukijaksi.
2. Kommentoi tähän postaukseen nimesi, sähköpostiosoitteesi ja linkitä ottamasi kuva. Kuva voi olla missä tahansa palvelussa, kunhan se näkyy minulle (eli facebookissa varmista, että kuva on julkinen). Jos osallistut instagramiin lisätyllä kuvalla, laita kuvaasi #wipoeselfie. Ilmoita kommentointilaatikossa, mikä nimimerkkisi on tai mieluiten suora osoite kuvaan.
3. Kilpailuaika on 20.12.2014 klo 18 asti. Tulokset ilmoitetaan saman viikonlopun aikana!

Pyrin myös kasaamaan kuvat yhdelle sivulle kaikkien nähtäväksi ja ihailtavaksi, linkki sivulle tulee myöhemmin.

Mikäli on kysyttävää, kysy! Tätä kisaa saa myö röyhkeästi rohkeasti mainostaa esimerkiksi omassa blogissaan. Voit käyttää tätä kuvaa mainostelun yhteydessä tekemällä siitä linkin:
Kisa järjestetään, jos osallistujia on väh.n kuusi kappaletta.

Mites nämä turinat sitten?

8 kommenttia

 1. Onks ihan pakko olla selfie.. :D

  VastaaPoista
 2. Täältä pesee!
  http://instagram.com/p/t0M-D9ORFL/
  T. Ex-stalkkeri, nykyinen lukija

  VastaaPoista
 3. Hauska kisa! :D
  ...aina ei oo selfien otto niin helppoa :D

  Hapero / hapero@iki.fi

  VastaaPoista
 4. http://oi58.tinypic.com/14kva81.jpg

  Mulan hoksasi kesken kuvien räpsimisen, että mäkee ikkunasta ulos ja järkyttyi :D

  VastaaPoista
 5. #wipoeselfie löytyy meidän kuva Instassa. Jenny (jey @ wippies.fi)

  VastaaPoista
 6. Heini - hheinij@hotmail.com

  http://instagram.com/p/wqFVX6vphx/?modal=true

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat