200. postaus - Joulukuvan kulisseissa

22.01

200 viestiä on allekirjoittanut räpeltänyt tähän blogiin! Hauskin tapa "juhlistaa" tätä on esitellä, millaista se joulukuvan otto oikeasti on. Okei, tänä vuonna kuvaussessio oli aika extreme, koska tilaa oli vähemmän, liikkuvia osia enemmän, Kidaa ahdisti jo valmiiksi eikä emäntäkään ollut parhaimmillaan. Myös kuvauskalusto oli niinkin onneton kuin tabletti, sillä kamerasta ei löydy tarpeeksi lyhyttä putkea, mutta pääasia on, että kuva saatiin aikaiseksi. Ja video. Eeppinen video blogia varten. (Tämä oli muuten tyttöystäväni idea ja hän videota naureskellen kuvasikin, eli kyllä koiranaisen deittailu voi joskus onnistuakin! ;))Jouluun on alle viikko. Käsittämätöntä.
Lunta ei saatu, mutta onneksi hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa on tarjolla! Kyllä tämä siis iloksi muuttuu. Lisäksi flunssa, jota olen sairastellut viime viikon lopusta, alkaa olla voiton puolella, vaikka yhä raakun korpin lailla. Takana on kuitenkin päteviä agitreenejä vuoden vikoissa ryhmätreeneissä ja myös omatoimisesti, tammikuussa muutamat kisat valmiiksi katsottuna!

Mites nämä turinat sitten?

2 kommenttia

  1. Eikä tuota Kidan mulkoilua :'''D Sen ilmeestä näkee, kuinka se on valmis tappamaan sinut minä hetkenä hyvänsä ja jos vain katse tappaisi..... Mutta hienosti se tsemppasi :'D Mainio, kun otukset kääntelee päätään sinun liikkeiden mukaan :''D Onneksi tämä oli videolla!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi oli mukana nerokas kuvaaja! Itselläni ei olisi tullut edes mieleen. :D

      Poista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat