Huikean hieno pentupäivä

0.55

Luvassa kuvapostaus, halusitte tai ette!

Voihan onnellisuuskuplailohurrikaani. Hymyilyttää. Hyväparempiparas päivä takana. Ajeltiin aamusta Mahti-pojan kotitilalle, jossa paikalla oli myös Metku ja luonnollisesti omistajat. Vietimme muutaman tunnin mahtavassa porukassa, juoruttiin, otettiin kuvia, syötiin - JA PAIMENNETTIIN!
Itse paimentamisesta kuvia ei ole (ei sentään hevosia paimennettu... ihan lampaita) vaan olipa se hauskaa. Meno mussutti papanoita alkuun antaumuksella, mutta sitten se yhtäkkiä heräsi alkukantaisine vaistoineen ja olikin niin innokas lammashirmupaimen kuin pieni karvatoukkaeläin voi olla. Naurusta minulla ei ollut minkäänlaisia odotuksia, sillä se ei ole koskaan kummoisia taipumuksia näyttänyt. Vaan niimpä se kuitenkin oli ihan liekeissä, suunapäänä olisi minua mielellään kuskannut huimalla parin lammaskertakokemuksensa ansiolla.
Ihan mielettömiä kersoja. Avoimia, sosiaalisia, rohkeita, innokkaita, kuuliaisia. Viisaita ja kilttejä. Ja kujeellisia kuin mitkä! Tuntuipa lämpimältä pussata ja halata pieniä poikia, jotka ihan vasta vähän aikaa sitten mahtui kämmenelle ja kiljui aidan takana, kun oli niin tylsää napottaa pentuaitauksessa. Muruset supermiehet.

Illalla kävimme vielä Naurun kanssa agitreeneissä juoksemassa huisin hauskaa rataa, jossa nitrot olisivat olleet tarpeen, sen verran sai kinttuja nostella. Meno kävi porhaltamassa itsekseen myös suoraa putkea, mikä on sen mielestä extranastaa puuhaa.


Mites nämä turinat sitten?

11 kommenttia

 1. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa! Ihania pentuja :')

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä...?? Kida on lopetettu?? Et viitsisi esim. jossain postauksessa availla syitä vielä enemmän, koska esim. minä en ollut ollenkaan tietoinen sen ongelmista ennen tätä päivää vaikka teidän blogia oon seuraillut jo pari vuotta. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koe olevani julkisesti tilivelvollinen kenellekään ja facebookissa olen kaikille ystäville, tutuille yms. kertonut tilanteesta. Lisäksi olen kertonut ongelmista heille, jotka ovat tulleet asiaa nimellään tiedustelemaan esimerkiksi yksityisviestillä.

   Minulla hetken näkyi facebook-päivitys blogissa ja samantien tuli anonyymiltä kirjoittjalta epämukavaa arvostelua. Päätin, että Kida ei ollut anonyymien perheenjäsen tai edes lemmikki, eikä minulla siksi ole mitään syytä ottaa lisää pahaa mieltä tyydyttääkseni ihmisten uteliaisuutta.

   Poista
 3. Siis löysin tän blogin ja sit huomasin et täällä oliki meijän kivasta päivästä kivoja kuvia! T: Annikki Hirviniemi (Metkun omistaja)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa katseltavaa! Ite vasta harjottelen tätä blogin kirjoittamista :D

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat