Fight song

18.33Suurkiitos kaikille kysymyksiä laatineille! Seuraava postaukseni tulee antamaan vastaukseni näihin. Ihan superkivoja kysymyksiä näytti olevan, mitä muutamaa ensimmäistä vilkaisin. Ajattelin kylläkin vastata kysymyksiin niin, etten lue loppuja etukäteen, joten siinähän pohdiskelen vastausta - teidän kaikkien tuijottaessa. ;)

Minusta on ihana aloittaa bloggailu kesäloman jälkeen kertomalla teille erittäin hyviä uutisia. Hymy karkaa huulille ihan vain, kun muistelen eilistä. Lähdimme päivän varoitusajalla tokokeeseen Kidan kanssa. Menimme ihan vaan kahdestaan - avo jäi tekemään koulujuttujaan, Tara oli vielä maalla lomalla, Naurukin sai jäädä kotiin. Minä ja Kida, talsimme kisapaikalle, teimme sekaisin vähän tokoa ja agia, valmistautuessamme kokeeseen. Jännitti niin älyttömästi, flunssa pureskeli vielä nokkaa.

Koko kokeen ajan meillä oli hauskaa yhdessä. Kidalla vielä enemmän kuin minulla. Jokaisen liikkeen jälkeen se katsoi minua innokas aussiehymy naamallaan ja odotti, mitä seuraavaksi. Mikään ei häirinnyt sen keskittymistä, sillä me tehtiin hommia yhdessä.


I'll play my fight song
And I don't really care if nobody else believes
'Cause I've still got a lot of fight left in me


Valioitumiskello on aika pistää tikittämään. Me emme nimittäin palaa enää voittajaan. Kida voitti luokan yhden liikkeen nollautumisesta huolimatta - VOI1, 258p., sij1!

Tuomarina Ilkka Stén, kisapaikkana Ojangon koiraurheilukeskus, Vantaa

Paikkamakuu 10 - "Mikäs tässä auringon paisteessa makaillessa", tuumasi tuomari numeroa näyttäessään.
Seuraaminen 8 - Peruuttaminen sujui nätisti, mutta jätti perusasennon ottamatta. Olin niin ylpeä. Yhdessä vasemman käännöksessä kiepsahti ympärini. Ei äännellyt!
L-kirjain 9 - Liikkeet oli istu ja maahan. Sain neuvoksi, etten mene niin läheltä kartioita kuin tällä kertaa menin, jottei vaan koira vahingossa joudu väärälle puolelle. Ihanaa, kun annettiin vinkkejä! Kida suoritti liikkeet näppärästi.
Luoksetulo 8 - Ennakoi pysähdystä, eikä muutenkaan ollut räjähtävää nopeusvoimaa. Suoritti kuitenkin kiltisti.
Ruutu 10 - No ihan paras Kida. Meinasin ensin hämääntyä, kun liikkeenohjaaja sanoi "liikkeelle mars" sanan "käsky" sijaan. :D Jäin paikalleni raksuttamaan aivojani ja liikkeenohjaaja hoksasi, että jokin meni nyt pieleen. Hassua!
Ohjattu nouto 9 - Koira-parka ei ensin nähnyt kapulaa, joten teki pienen mutkan juostessaan. Lähti oikeaan suuntaan, palautti vähän hitaasti, mutta nätisti. Alun seuraaminen merkille sujui hyvin, kuten myös pysäytys.
Tunnistusnouto 9 - Emme ole treenanneet liikettä kunnolla aikoihin, onneksi se sujui hyvin. Nappasi oman suuhunsa, pudotti, haisteli vielä viereiset, ennenkuin otti oikean uudestaan ja palautti.
Kauko-ohjaus 9 - Itseasiassa varmaan Kidan parhaat kisakaukot ikinä. Vähän varovaiset, mutta selkeät ja suoritti paikoillaan.
Metallinouto hypäten 0 - Lähti hakemaan, lähti palauttamaan, pudotti. En tajunnut käskyttää koiraa ennen hyppyä takaisin noutamaan, jolloin pisteitä olisi vielä herunut. Palautin hakemaan hypyn jälkeen uudestaan, jolloin toi sen erittäin inhoten loppuun asti. :D
Kokonaisvaikutus 8 

Mites nämä turinat sitten?

1 kommenttia

  1. Onnea vielä tätäkin kautta! Ihanaa, että pääsitte viettämään näin onnistunutta laatuaikaa kahdestaa Kidan kanssa!

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat