Lomalaiset

20.01
Kuten lukijat ovat varmasti huomanneet, on blogissa ollut havaittavissa selvää hiljaisuutta. Ihan tietoisesti olen päästänyt itseni lomalle, ottamatta sen kummempaa stressiä teksteistä. Kuvia olen tykittänyt tasaiseen tahtiin, joten kuvitusmateriaalista ei pitäisi olla puutetta niin kauan, kuin kesäisiä kuvia kehtaa julkaista. Tässä kesän hitaasti loppuessa palaa aktiivisuus bloggailuunkin - levänneenä niin mieli kuin keho on valmis uuteen actioniin. Minullaonkin tekeillä melkoisia projekteja, kun koskaan hieman haastavampia yhteistyökumppanuuksia ei saatu tehtyä loppuun asti. Näistä projekteista tulee lisätietoa, kunhan asioissa vähän edistyn. Pitää ensin saada ravisteltua hiekat varpaankynsistä.


Ryhmälenkki Melissan kanssa! Ja oli kivaa!

Ihana täysikuu Vuosaaren huipulla. :)Olemme viettäneet kesää rennosti lomaillen - tai no, minä töitä tehden. Kisailmoittautuminen eräisiin suunnittelemiini agilitykisoihin unohtui ja toiset sopivat skabat peruuntuvat vallan mielenkiintoisen häppeningin vuoksi. Viikon päästä sunnuntaina mennään ottamaan auspaista mittaan ja kurkkaamaan, millaiset herneet tositilanteessa merle-eläimen päässä jyllää. Luonnetesti on luvassa Hyvinkäällä - ja myönnetään, minua jännittää ihan pikkuisen.

Olemme harrastaneet pariin otteeseen kivaa kimppatreenailua, olemme naksutelleet ihan hölmöjä temppuja (kuten miekkailua..) ja yksinkertaisesti fiilistelleet ihanaa luontoa. Olen itse antanut pääni tuulettua ja olen yrittänyt olla ottamatta minkäänlaista stressiä. Sitä on aina ihan tarpeeksi muutenkin, että tieten tahtoen kahmii vielä lisää.


Näissä tunnelmissa alkoi uskottavien laiturihyppy-kuvien otto...Mielenkiintoisempaa postausta odotellessa! Voin kertoa, että ainakin ruudun opetuksesta kertova teksti on viilausta vaille valmis ja tarkoituksena olisi kuvata myös eräänlainen opetusvideo erään treeniystävän pyynnöstä. Ja muuten - KIITOS sinä ihana tyttö, joka kommentoit blogiani mahtavaksi mätsäri-ilmoittautumisen yhteydessä. Sait minut hymyilemään loppupäiväksi ja kummasti energiaa päivittelyynkin tuli! Ensimmäinen, joka näin kasvokkain on sanonut jotain hyvää blogistani ihan naamatusten. :)

Tosiaan, kävimme me näyttämässä nokkaamme mätsäreissä menneellä viikolla. Tapsa jolkotteli hienosti VET PUN4 sijalle, Sitä luultiin tosissaan jopa pentuikäiseksi luokan ulkopuolella, vaikka kyllä alla oleva rakennekuva kertoo "surullista" tarinaa siitä, että vetreimmät nuoruusvuodet ovat visusti takana. Nauru ei mätsäreissä menestynyt, vaikka sen liikettä ylistettiinkin kovasti. Onhan tuolla jalkaa, millä ravata!


6v


2,5v

9,5v

Mites nämä turinat sitten?

0 kommenttia

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat