Synttätisankari

20.29

Lukijamäärä on kutitunut parilla, harmin paikka! Tästä surullisesta huomiosta tulikin mieleeni, onko jotain tekstejä/juttuja, joita haluausitte minun kirjoittavan? Kaikenlaisia ehdotuksia otetaan vastaan, ellei perinteiset treenikertomukset ole se juttu, jota täältä halutaan tiirailla - valokuvien lisäksi tietysti. Yksi huumoriteksti minulla on luonnoksena tekeillä, mutta olisi kiva kuulla lukijoidenkin ääni, jotta saisi tärkeästä harrastuksesta muillekin miellyttävän, kun tätä kerran julkisesti tehdään!

Tänään on kuitenkin suuren juhlan päivä!

Kyllä sai pieni ihminen nauraa Nausku vajaa 10kk:lle, joka on alarivin keskellä. Jännä, ettei saatu näyttelyistä T:tä ja H:ta kummempaa! Kuvahan on siis räpsäisty Virossa Laura P:n toimesta. Pitkäkinttuisesta merleotuksesta on kuitenkin kasvanut erittäin kultainen - ja komiakin! - isokokoinen aussie, jonka luulisi pääsevän yli esteiden erittäin kepeästi. Kuun lopussa se starttaa ensimmäiset viralliset agikisansa, vähän tässä tuppaa jännittämään!

Viimevuonna alkaneen perinteen mukaisesti on kuitenkin Naurulla sananen sanottavan juhlapäivänään:Mites nämä turinat sitten?

5 kommenttia

  1. Voi Nauru sua, kyllä tuut voittamaan Idolsin ;)

    Treenipostauksia mä luen tosi vähän (olen siis lukijana vain hassujen koirien takia), joten minun toiveeni olisi että kirjottelisitte enemmän arkisista asioista. Ja lisää kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. iiiiihhana Nauru! :)
    Millä kameralla muuten otat kuvasi?

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat