Saderaportti

14.28
Pari uutta lukijaa jälleen ilmestynyt listoille, moikka vaan teille kaikille!

Sadetta on riittänyt parin päivän ajan, mieli mustuu moista sääilmiötä seuraillessa. Onneksi lauantai oli ihanan aurinkoinen, jolloin sai uutta virtaa rypeä läpi arkisten haasteiden, joita myös paperisodiksi kutsutaan. Viimeisen tokoraportin jälkeen ei ole kamalasti kerrottavaa treenitilanteesta, muistot agilitystakin haalistuu juoksutauon venyessä ( ;) ), mutta halusin jonkinlaisen pihahduksen päästää tänne blogiin, jottei ote kirjoittamiseen vallan katoa. Lisäksi kävin räpsimässä pari kuvaa muuton jälkeen, niin saan hyvän (teko)syyn julkaista ne. Tosin kuvat ovat kovin aussie-painotteisia vaihteeksi, Tapsa ei ollut järin kuvauksellinen tällä keissillä.


Flirtti-ilmeitäVaikka uudet lenkkimaastot eivät aivan vedä vertoja menneen paikan hehtaarikokoisille pelloille ja metsille, on täältäkin aimo eräjorma löytänyt jo suosikkipaikkoja tyydyttämään metsäkaipuutaan. Olemme tutkineet lähiseutua innokkaasti koirakolmikon kanssa, mutta eipä vieressä oleva puistokaan huono vaihtoehto ole. Valtavat mäet nimittäin takaavat, että mäkitreenin mahdollisuus on huipussaan! Yhtenä iltana jo koirien takamukset laitoin töihin omani lisäksi ja maitohapotus oli melkoista! Treeniä palauttelevat rauhalliset hölkkälenkit tulivat todellakin tarpeeseen.

Viettelimme sunnuntaina myös maalla ja samanlainen reissu on likoille tiedossa ensi viikonlopun ajaksi. Itse suunnistan Narin kanssa pentukehiin messukeskukseen ja odotan tätä ihan valtavalla innolla! Viikon päästä viikonloppuna onkin tiedossa kivaa koiramaista seuraa, treeniä ja huipputyyppiohjaajia, sillä minun ja Lauran pykäämä Loskasadeleiri vietellään Kuralan kartanotilalla Yläneellä. Agilitya, toko, hakua, koiratanssia ja rallytokoa, viikonloppu on taatusti eepinen. Siitä viikon päästä lauma pienenee pidennetyksi viikonlopuksi yhdellä merlellä, kun Nauru lähtee toisen omistajansa kanssa synnyinmaahansa moikkaamaan emoaan, kasvattajaansa ja suorittamaan MH-kuvauksen. Eikä saa unohtaa joulukuun agilityvalmennusta Jaakon opissa! Kaikenlaista on siis tuloillaan!
Mites nämä turinat sitten?

0 kommenttia

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat