Viikonloppu kevätauringon

21.14Täysin vapaa viikonloppu. Mitä harvinaista herkkua, ja niin perin kaivattua sellaista. Ensi viikonloppu pitää sisällään taas niin paljon valmennuksia (ja ilonpitoa!), että pitkään nukkuminen ja rauhalliset kävelyt lähimaastoissa ovat vetreyttäneet mieltä. Kaiken on kruunannut keltaista valoa hohtava, lämmin aurinko, joka nostattaa hymyn kasvoille kuin varkain. Se kujeilee naamalle heti herättyä ja pysyy niin kauan, kun ulkona viihtyy. Illan tullen voi jo enemmän ärsyttää, kunnes koittaa taas aamu ja uusi auringonpaiste.

Ei auringossa muuten ole mitään erikoista, mutta kerrankin lainasin kameran koulusta oikeaan aikaan. Tämä tietää kuvapostausta!
Sääli on vain blogger, joka tekee kuvista esittäessä ikävän sumeita.


Sunnuntaina teimme jotain hyödyllistä. Ensin pidin ensimmäisen alkeistreenin Essille ja Foxille, jotka kumpikin olivat kamalan päteviä. Vaikka tuuli puhisi, paikka oli vieras ja häiriötäkin oli runsaasti, pärjäsi setäkoira mahtavasti ja työskentelyä ohjaajan kanssa oli ilo katsella. Yksi ihanin tunne on se, kun voi antaa parivaljakolle eväitä ja voi seurata, kuinka he nauttivat yhteistyöstään!

Yhteistyö omieni kanssa oli hieman lyhytpinnaisempaa, sillä ennenkaikkea Kida piti huolen, ettei antanut minun tehdä töitäni täydessä rauhassa. Tarkoituksemme oli onneksi lähinnä näpsiä kuvia pitkästä aikaa, joten vaativia tehtäviä ei tarvinnut suorittaa. Nauru teki pätevästi keinun (pöydällä helpotettua) kontaktia ja muisteli vähän eteenmenoa ja irtoamista, sekä pieniä tokojuttuja. Kida näytti Essille käsillä- ja vartalolla ohjaamisen eroa, tekaisi kepit ja pomppaili omiaan. Tara ei kentälle päässyt touhuamaan aamuisen masutuskastelun takia, mutta loppulenkillä se hepuloi itsekseen kepin kanssa, ansaitsi turkkinsa täyteen takiaisia ja makasi loppuillan tyytyväisenä peiton ja tyynyjen välissä.


Mites nämä turinat sitten?

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitän myös Oonan puolesta! Näitä on vielä iso pino lisää, mutta ajattelin säästellä tuleviinkin päivityksiin. ;)

   Poista
 2. Täältä yksi jonoon lisää Maijan agilityn alkeet- kurssille! Olisi todella mahtavaa päästä vähän tutustumaan ja harjottelemaan alkeisryhmään pääsyä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! FB:n kautta voi aiheesta haastella. ;)

   Poista
 3. Miksi lataat kuvat bloggerin kautta? Kun otat kuvan osoitteen kuvat.fi-sivuston kautta niin kuvat tulee samanlaisena kuin mitä kuvat.fi-sivustolla.:) Klikkaat kuvan päällä hiiren oikeeta ja kopioit "linkki täysi kokoiseen kuvaan" ja liität sen bloggeriin kuvan lisäämiskohdan URL-riville niin avot.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekniikka on kyllä tuttu, sillä tavalla ulkoasun kuvatkin alkujaan paikalle laitoin. Laiskuutta, kun bloggerin kautta on niiiiiin helppo kirjoituksen ohessa. :D Täytyisi ehkä vaihtaa, pöh.

   Poista
 4. Tosi kivoja kuvia taas!

  *rapsuttaa Taran masua ja kömpii kaveriksi sänkyyn*

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi jo etukäteen!

Lukijat